RedMedica – Ingrijiri medicale domiciliu Arad RedMedica – Ingrijiri medicale domiciliu Arad
RedMedica – Ingrijiri medicale domiciliu Arad

Despre noi

redFamilia si caldura unui camin inseamna pentru cei mai multi oameni un loc de refugiu din calea suferintei fizice si psihice. Este motivul pentru care majoritatea pacientilor prefera sa fie ingrijiti acasa, intr-un cadru apropiat in care isi pot desfasura in continuare macar o parte din activitatile zilnice.

In plus, boala este mai greu de suportat departe de cei dragi si de atmosfera calda, familiara a caminului. Pe de alta parte, a ingriji un bolnav incurabil care are nevoie de atentie continua inseamna a schimba radical rutina zilnica.

In momentul in care pacientii sau apartinatorii lor se prezinta la sediul nostru sau ne contacteaza telefonic, solicitand ingrijirea la domiciliu, sunt luati in evidenta, urmand ca, in cel mai scurt timp posibil, echipele noastre sa inceapa vizitele la domiciliu a caror frecventa va fi stabilita in functie de necesitatile de ingrijire.

Prima vizita este facuta pentru a evalua starea pacientului si a stabili planul de tratament. Vizitele urmatoare, fie ale medicului, fie ale asistentului medical, se stabilesc impreuna cu pacientul si familia. In plus, ori de cate ori este nevoie, bolnavii si familiile lor vor primi sprijin din partea asistentilor nostri, in functie de disponibilitatea pacientilor si ale membrilor familiei.

Vizitele la domiciliu urmaresc de fapt imbunatatirea calitatii vietii bolnavului prin alinarea suferintei fizice, psihice si spirituale. Medicii si asistentii administreaza tratamentul care controleaza simptomele si alina durerea, ingrijesc stomele si escarele, instruiesc familia cu privire la modul in care trebuie asistat bolnavul si comunica in permanenta cu pacientul despre evolutia bolii si optiunile de tratament.