RedMedica – Îngrijiri medicale domiciliu Arad RedMedica – Îngrijiri medicale domiciliu Arad
RedMedica – Îngrijiri medicale domiciliu Arad

Despre noi

redFamilia și căldura unui cămin înseamnă pentru cei mai mulți oameni un loc de refugiu din calea suferinței fizice și psihice. Este motivul pentru care majoritatea pacienților preferă să fie îngrijiți acasă, într-un cadru apropiat în care își pot desfăsura în continuare măcar o parte din activitățile zilnice.

În plus, boala este mai greu de suportat departe de cei dragi și de atmosfera caldă, familiară a căminului. Pe de altă parte, a îngriji un bolnav incurabil care are nevoie de atenție continuă înseamnă a schimba radical rutina zilnică.

În momentul în care pacienții sau aparținătorii lor se prezintă la sediul nostru sau ne contactează telefonic, solicitând îngrijirea la domiciliu, sunt luați în evidență, urmând ca în cel mai scurt timp posibil, echipele noastre să înceapă vizitele la domiciliu, a căror frecvență va fi stabilită în funcție de necesitățile de îngrijire.

Prima vizită este facută pentru a evalua starea pacientului și a stabili planul de tratament. Vizitele următoare, fie ale medicului, fie ale asistentului medical, se stabilesc împreună cu pacientul și familia. În plus, ori de câte ori este nevoie, bolnavii și familiile lor vor primi sprijin din partea asistenților noștri, în functie de disponibilitatea pacienților și ale membrilor familiei.

Vizitele la domiciliu urmăresc de fapt îmbunătățirea calității vieții bolnavului prin alinarea suferinței fizice, psihice și spirituale. Medicii și asistenții administrează tratamentul care controlează simptomele și alină durerea, îngrijesc stomele și escarele, instruiesc familia cu privire la modul în care trebuie asistat bolnavul și comunică în permanență cu pacientul despre evoluția bolii și opțiunile de tratament.